Wednesday, March 11, 2009

mesej chenta trengkas (lagi belangkas?)

+ i xde hati ni. tolong cari, ilang la.

- hilang? jatuh ke tertinggal?

+ x tau. ingat nak repot polis. orang curik kot.

- apasal nak balik hati 2. cari lain je la.

+ kalau camtu, i amik hati you je la.

- boleh je… tapi kena share la. boleh?

+ boleh kot. i ok je.

- takpe ker? bukan ramai lagi yang berebut nak bagi hati kat abg? amik dgn dorang je la.

+ hati dorang x memenuhi piawaian iso 2020

- ...tapi, hati saya takat iso 1986 je.

+ still better than them. hati dorang langsung takde iso. er, you x mo join rebut hati yang hilang?

- rebutkan hati yang hilang? saya lebih suka kalau hati 2 diperuntukkan khas utk saya.

+ peruntukan memang dah dikhaskan tapi belum ada kelulusan kabinet.

- membirokrasi atau dibirokrasi? jangan bubar kabinet!

+ kabinet x bubar tapi bukan mudah nak tubuh kerajaan campuran.

- tapi tak mustahil kan, kan...

+ memang tak mustahil. tapi, nanti baru je kerajaan baru naik takhta, BiNi attack. Kang kena bersidang bawah pokok atau tido kat kandang kuda plakkk... ha3

(bateri hp kong!)

3 comments:

  1. BN=BiNi

    baru tau. lambat buleh =)

    ReplyDelete
  2. seperti pohon oak di geurnice,pokok itu telah menjadi saksi sejarah demokrasi negara.

    Salam.

    ReplyDelete
  3. seperti pohon rambutan,pokok itu telah menjadi saksi buah rambutan dirembat oleh budk² nakal kampg.

    ReplyDelete